CHESAPEAKE BAY RETRIEVER Club Nederland
 


 

 

  home

  informatie

  fokkerij

  nieuws

  foto`s

  contact

  links
 


 

Ziva naar de CD-dag

Zaterdag 20 augustus waren Ziva en ik vroeg vertrokken (half 7) om naar Borculo af te reizen. Er werd een clubdiploma-dag door de club georganiseerd. Het beloofde een mooie dag te worden want we zagen de zon mooi opkomen. En inderdaad hebben we de gehele dag mooi weer gehad. Beter dan dat er eigenlijk voorspeld was.
Om half negen werd er met de proeven begonnen. De proeven waren allemaal redelijk dichtbij. Men hoefde niet ver te lopen. Ook de doorstroom bij de verschillende proeven was goed. Je hoefde nergens lang te wachten. Ook met de aanvang van de A proef werd niet lang gewacht.
Bij alle proeven kon je de honden goed zien werken en dat was vooral heel mooi met de sleep bij de A proef. Normaal gesproken kun je eigenlijk maar een stukje van de sleep zien, maar nu was de gehele sleep te zien.
Voor de deelnemers die alleen voor hun C diploma opgingen was er een extraatje uitgezet in de vorm van 2 workingtestjes. De keurmeester was zeer positief. Hij vond het zeer leuk om te zien hoe dat er tijdens deze testjes gewerkt werd.

Voor de Chessenclub was het een hele goede dag met 4 prijswinnaars. Het was weer een hele leuke en gezellige dag.
Op naar de volgende activiteit. De Working Test op 22 oktober 2016.

Al met al hebben Ziva en ik een leuke en gezellige dag gehad waarbij Ziva een mooi resultaat heeft neergezet.

Monique van Dijk en Ziva