CHESAPEAKE BAY RETRIEVER Club Nederland
 


 

 

  home

  informatie

  fokkerij

  nieuws

  foto`s

  contact

  links
 


 

Clubdiplomadag 17 augustus 2019

Het gebeurde op zaterdag 17 augustus in Borculo op het terrein van ’t Galgenveld aan de Lebbenbruggedijk: 73 deelnemende voorjagers beproefden hun geluk met hun “oogappeltjes” om het felbegeerde C, B of A-diploma te halen op de Clubdiplomadag van de Chesapeake Bay Retriever Club.

Een met zorg geselecteerd team, bestaande uit keurmeesters, helpers en overige vrijwilligers stond klaar om het de deelnemers naar de zin te maken. En warempel ook deze editie was weer een geslaagd evenement. Zelfs in het kleine riviertje de Slinge stond, ondanks de droogte van de afgelopen periode, voldoende water voor de waterapporten.

Het was goed om van sommige keurmeesters te horen dat het niveau van de werkende Chessen enorm is toegenomen. Het mooiste bewijs daarvan was dat een aantal Chessen mee deden aan de A proef.
Een compliment aan het adres van de Chessen voorjagers en tevens een mooie stimulans om energie uit te putten om door te gaan op de ingeslagen weg.

Qua temperatuur was het een uitgelezen dag met prima “hondenweer”. Niet te warm en af en toe wat “waterwerk” vanuit de hemel.
De catering was weer voldoende aanwezig. Er werd gretig gebruik gemaakt van deze faciliteit hetgeen de gezelligheid ten goede kwam.

Voor wat betreft de eindresultaten van deze Clubdiplomadag verwijs ik naar de website van de CBRN https://www.chesapeakebayretrieverclubnederland.nl/verslagenuitslagen.htm Foto’s zijn te vinden op de clubsite https://www.chesapeakebayretrieverclubnederland.nl/foto.htm
en wilt u foto’s bestellen dan kan dat via www.oypo.nl/fotojacht.

Met belangstelling en vol vertrouwen kijken wij uit naar de Workingtest op zaterdag 26 oktober in Laren.

Heel graag tot ziens.

Carel Luiting Maten